Az idei év marketing trendjeiről írtunk már két cikket is itt és itt olvashatjátok arról, hogy mire fontos igazán odafigyelnetek idén, ha online marketing eszközökkel tervezitek (reméljük ma már mindenki így tesz!) elérni célközönségeteket.

Amiről azonban fontos még beszélni, hiszen folyamatos adaptációt igényel, az a webdesign trendek követése! Nem azért mert így menő, trendinek maradni, hanem mert a honlapod az egyik legerősebb marketing eszközöd manapság, és a használhatóság, a felhasználók szokásainak követése alapvető céged és online jelenléted életben tartásához!

A legfontosabb szempontok, amiket idén figyelembe kell venni új honlapod elkészítésénél:

1. A gesztusok fontosabbak mint a kattintások

...hiszen 2015-ben már a felhasználók, látogatóid nagy rése (és ez évről évre nagyobb arányú lesz) mobileszközökön tekinti meg honlapodat, amiken ujjunkkal igazán egyszerűen lehet görgetni (ha még nincs reszponzív, mobileszközökön könnyen használható honlapod, olvasd el ezt a cikkünket arról, hogy miért számíthat céged gyors halálra a keresőóriás szemében idén tavasztól).

Ez a trend egyre inkább affelé vezeti el az új honlapokat, hogy minél kevesebb aloldalra válasszák szét tartalmukat, és egyre inkább egy hosszú oldalon lehessen lapozni, akár úgy, mint a TIME magazin végtelenített hírolvasója, vagy Facebook oldalunkon, illetve hírfolyamunkban a hírek.sosmarketing webdesign honlapkészítés weboldalkészítés webdesign trendek

Tovább olvasom...