Miért fontos a jó szövegírás honlapodon?

Az ingyenes látogatószerzés egyik leghatékonyabb eszköze a szövegírás, blogolás, tartalommarketing. Mondhatjuk persze, hogy ez sincs ingyen, hiszen idő foglalkozni vele. Az idő pedig pénz, akár Te csinálod (és olyan időt fordítasz rá, amikor pénzt is kereshetnél), akár megbízol vele valakit. Mégis, még mindig ez az egyik legalacsonyabb “befektetéssel” végezhető, ugyanakkor – ha jól csinálod – az egyik leghatékonyabb eszköz a mai marketing palettán.
online marketing marketing eszközök tartalommarketings szövegírás keresőoptimalizált szövegírás keresőoptimalizálás látogatószerzés blogírás blogolásSokszor hallom, hogy “az én szakmámban nincs miről írni”, nem olyan téma, nincs ihleted. Vagy éppen úgysem érdekel senkit a “rizsa”, csak megnézi az árakat, esetleg a referenciát és dönt. Nos, ki kell ábrándítsalak, az embereket a “rizsa” érdekli. Ezért olvasnak bulvárt, híreket, véle
ményeket, elmélkedéseket a buszon, a kocsiban a dugóban, munkahelyen a budin ülve, este az ágyban fekve.

Márpedig a te szakmádban is van miről írni, hiszen Te is kitanultad valahol a szakmát, tehát van róla létező információhalmaz. A termékedről meg még inkább lehet beszélni, hiszen ha bemegy egy vásárló a boltodba, és kérdéseket tesz fel róla, alapvető, hogy tudsz rá válaszolni. Nem?

Tovább olvasom...